HEITMANN pure унивесален препарат против варовик с оцет, 500 мл

PDFПечат
Артикул номер: 1017884
product description

Използвайте силата на изпитаното домашно средство - оцета. С този мощен натурален препарат с оцет можете надеждно да отстранявате отлаганията от варовик в кухнята и банята.

Универсален - за употреба в кухнята и банята
Подходящ за премахване на котлен камък
Без химически добавки
С 2 напълно биоразградими съставки: чиста оцетна киселина и вода
Универсален течен препарат за отстраняване на котлен камък за универсална употреба в кухнята и банята.

Варовикът помрачава блясъка в кухнята и банята. Но не само това: едновременно с това  той е и предпоставка за "развъждане" на мръсотия и микроби. Тежките отлагания на варовик също могат да нарушат функционирането на арматурата, ютията или чайниците. Отстранете варовика лесно и по екологично чист начин с HEITMANN pure. Неговата чиста, идентична с природата оцетна киселина разтваря варовика мощно и безопасно спрямо хранителните продукти.

Използвайте универсалния препарат за отстраняване на варовик, за да премахнете варовик и отлагания от котлен камък в кухнята и банята. Подходящ е за фитинги като кранове и душ глави, вази за цветя, стенни плочки, мивки, душ корита и вани. Можете да го използвате за премахване на котлен камък от чайници, тенджери и ютии. При редовна употреба, предотвратявате нови отлагания на варовик.

HEITMANN pure препаратът за отстраняване на варовик с оцет също премахва миризмите от хладилници, микровълнови печки и кофи за боклук.

Препаратът за отстраняване на варовик с оцет е натурален, без химически добавки и биоразградим.

Баркод: 4062196178846 Бройки в кашон: 4