Poliboy хигиенична кърпа за почистване

PDFПечат
Артикул номер: 54 001
product description

Poliboy хигиеничната кърпа е подходяща за почистване на всички повърхности: например за: кухненски плотове, хладилници, кранове за вода, вани и WC капаци на тоалетни чинии, както и за всички чувствителни на микроби повърхности и зони. След употреба кърпата остава хигиенично чиста, без мирис и без да е необходимо често пране. С много добра поносимост към кожата и екологично чиста. Дълготрайността на материала на кърпата е сертифициран от Oeko-Tex & dermatest.

Хигиената започва с чистота - „Останете здрави“.

Действие: става въпрос за патентована, иновативна и изпитана в европейски лаборатории технология, при която микрофазерните влакна на почистващата кърпа са покрити с медни пигменти. Едно от природните свойства на медта е да неутрализира патогенни микроби като вируси и бактерии. Кърпата е безвредна за хората и околната среда.

Употреба: Изплакнете кърпата преди първоначална употреба. Преди всяка употреба навлажнете кърпата с вода или почистващ препарат и забършете повърхностите. За перфектен резултат на почистване използвайте кърпата заедно с Poliboy Хигиенизиращ препарат за почистване. Не използвайте кърпата върху чувствителни към надраскване материали, например гланцирани повърхности. Не използвайте за почистване с кърпата киселинни и агресивни почистващи препарати, както и белина, съдържаща хлор.                                                

Указания за пране: перете кърпата при температура максимум до 60 С. Перете заедно с тъкани с подобен на кърпата цвят. Не използвайте омекотител, не поставяйте в сушилнята и не гладете кърпата. Кърпата може да се пере до 100 пъти, без да загуби своето действие.      

Съдържание: 1 бр. (размер- 30х30 см).

Състав: полиестер-85%; полиамид-15%; меден сулфат

Баркод: 4016100540014 Бройки в кашон: 20