Дезинфектантът за пране на фирма Brauns-Heitmann ще се продава в България отново под бранда IMPRESAN. Това е стратегическо решение на фирма Brauns-Heitmann и е свързано със силата на бранда IMPRESAN. Новите дезинфектанти за пране са с подобрена рецептура и са в по-голяма опаковка (1.5 л)

Цветоулавящите кърпички и кърпичките за Супер бяло пране на HEITMANN са вече FSC-Mix сертифицирани.

Фирма THB Distribution вече е официален вносител и дистрибутор на продуките на немското предприятие Fr. Kaiser GmbH. С тази стъпка, дистрибуционната компания остава вярна на мисията си - да предоставя на своите клиенти качествени и екологични продукти за дома. 

Чисти победители - така можем да определим продуктите на HEITMANN pure, които бяха наградени от списание Lebensmittelzeitung като ТОП МАРКА 2022.

Това са: HEITMANN pure активен натрон, HEITMANN pure спрей за почистване с оцет и портокал, HEITMANN pure течна сода и HEITMANN pure сода на прах.

Ако искате да се наслаждавате на блестящо пране, обикновеният препарат за пране се оказва напълно недостатъчен. Някои дрехи и текстили поради естеството си изискват специална грижа. Такива например са функционалните материи и дрехите и завивките с пух и пера. За да запазят напълно дишащите си свойства и обем и същевременно да бъдат отново свежи, се препоръчва да се перат и третират със специален перилен препарат.