Фирма THB Distribution вече е официален вносител и дистрибутор на продуките на немското предприятие Fr. Kaiser GmbH. С тази стъпка, дистрибуционната компания остава вярна на мисията си - да предоставя на своите клиенти качествени и екологични продукти за дома. 

Ако искате да се наслаждавате на блестящо пране, обикновеният препарат за пране се оказва напълно недостатъчен. Някои дрехи и текстили поради естеството си изискват специална грижа. Такива например са функционалните материи и дрехите и завивките с пух и пера. За да запазят напълно дишащите си свойства и обем и същевременно да бъдат отново свежи, се препоръчва да се перат и третират със специален перилен препарат. 

HEITMANN pure е най-новата успешна серия почистващи препарати на Brauns Heitmann. "Pure" препаратите са мощни домакински средства, вдъхновени от природата, за чистота в целия дом без химия. Защо HEITMANN pure са по-различни от всички почистващи препарати?

Пазарният лидер Imprägnol е вече наличен и с формулировка без PFC. Компанията производител Brauns-Heitmann лансира продукта през есента на 2020, отговаряйки на нарастващото потребителско съзнание за опазването на климата и околната среда.

Към продуктовото порфолио на Ти Ейч Би Дистрибюшън се присъедини нов силен бранд - немската топ марка Poliboy, отличена като бранд на века през 2019 година от German Standards. POLIBOY Brandt & Walther GmbH е семейна компания - производител на маркови препарати за почистване и грижа за дома с традиция вече повече от 87 години, 13 издадени сертификата за качество и 9 глобални партньора извън Германия.