Към продуктовото порфолио на Ти Ейч Би Дистрибюшън се присъедини нов силен бранд - немската топ марка Poliboy, отличена като бранд на века през 2019 година от German Standards. 

POLIBOY Brandt & Walther GmbH е семейна компания - производител на маркови препарати за почистване и грижа за дома с традиция вече повече от 87 години, 13 издадени сертификата за качество и 9 глобални партньора извън Германия.

Poliboy е немски лидер в сегмента препарати за почистване и поддържане на мебели и препарати за сребро, злато и други метали. Предлага също и широка гама от продукти за грижа за почти всички повърхности в домакинството. От редовна поддръжка, ежедневно почистване, до професионално освежаване на повърхностите, Poliboy предлага всички продукти, за да направим дома си по-комфортен:

•    Мебели: Безвредните препарати за грижа и почистване, почистват старателно и предпазват от петна и промяна на цвета на дървото.
•    Кожа: Интензивно почистване и защита срещу промяна на кожата и цвета. Използване на ценен пчелен восък или восък от карнауба.
•    Метали: Защита от потъмняване и петна без повторно полиране.
•    Подове: Високо ефективни концентрати. Мощни благодарение на висококачествените естествени съставки.
•    Био Препарати: Био почистващи препарати, произведени 100% на естествена основа. Сертифицирани съгласно стандарта NCP (Nature Care Product).
•    Специалисти: Различни продукти за специални цели.

          Poliboy е нещо повече от "грижа за мебелите". Poliboy е грижа за хората и околната среда. Мотото на бранда е "Чувствай се добре с Poliboy". Какво всъщност стои зад това? Бранда предлага на своите клиенти ефективно опростено почистване и същевременно  разумно запазване на стойността. Почистващите препарати на Poliboy осигуряват дългосрочна грижа и поради това мебелите се запазват устойчиви във времето. 

        Poliboy осигурява ефективност на ресурсите - за производството на продуктите се използват предимно възобновяеми суровини, а опаковките им са FSC сертифицирани. Управляващият директор на компанията - Торстен Емигхолц формулира мисията на бранда така: "От десетилетия ние от POLIBOY вярваме, че като част от световната общност трябва да работим, за да гарантираме, че нашата планета си заслужава да живеем за следващите поколения. Затова непрекъснато изследваме как можем да подобрим нашите продукти, така че те да са не само първокласни по качество, но и да не натоварват нашата красива природа. Само когато наистина постигнем този баланс, ние ще бъдем удовлетворени. "

Цялата Био серия почистващи препарати може да разгледате тук: Poliboy ЕКО препарати за почистване. Не пропускайте да разгледате и останалата част от продуктовата серия на бранда, където ще откриете точно тази грижа, от която вашите мебели, под и повърхности у дома имат нужда!

poliboy shop logo