SOS - Първа помощ за вашето здраве!

SOS продуктите за здраве ви помагат бързо и надеждно. Марката SOS® представлява серия от медицински изделия и продукти за здраве по фармацевтичните стандарти, с които можете бързо и надеждно да лекувате проблеми, свързани със здравето в ежедневието. Производител на марката SOS® е немската фирма Windstar Medical Group – лидер на пазара в Германия за продукти за здраве без рецепта.

Соларните лампи на немската фирма Isotronic ни пренасят в страната на чудесата! Очарователните LED лампи създават една приятна светлина във вашата градина или тераса. Благодарение на висококачествени соларни клетки ежедневно зареждането се осъществява бързо и надеждно без допълнителни разходи за електричество. Осветлението е великолепно, подходящо за атрактивна декорация на градината и дома, за къмпинг или за създаване на прекрасна атмосфера при партита.

Новата визия на немските текстилни бои за дрехи Simplicol е вече факт. Възвръщане на цвета на дрехите, пребоядисване с нов цвят или постигане на артистични цветови ефекти? Всичко това е възможно вече у дома с помощта на експерта в боядисването - Simplicol.

В днешно време перилните препарати за черно пране са много актуални. Но те не съдържат текстилна боя. Те просто заглаждат влакната и постигат на пръв поглед една подобрена визия. Кърпичките за черно пране на HEITMANN са различни. Те съдържат истинска черна боя, която възстановява цвета на черните текстили по време на цикъла на пране и то само с една кърпичка. Черните дрехи изглеждат безупречно с всяка кърпичка.

Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме желали да ви информираме за високото качество на продуктите за съдомиялни машини с марка Claro и Fit, които доставяме за България! На 29.07.16 немската фондация за проверка на качеството на стоките публикува последните си резултати от изпитание на безфосфатни препарати за съдомиялни мапини. От общо 8 тествани марки (сред които Somat i Finish) на почетното 2-ро и трето място са класирани марките Claro и Fit.