Соларните лампи на немската фирма Isotronic ни пренасят в страната на чудесата! Очарователните LED лампи създават една приятна светлина във вашата градина или тераса. Благодарение на висококачествени соларни клетки ежедневно зареждането се осъществява бързо и надеждно без допълнителни разходи за електричество. Осветлението е великолепно, подходящо за атрактивна декорация на градината и дома, за къмпинг или за създаване на прекрасна атмосфера при партита.

В днешно време перилните препарати за черно пране са много актуални. Но те не съдържат текстилна боя. Те просто заглаждат влакната и постигат на пръв поглед една подобрена визия. Кърпичките за черно пране на HEITMANN са различни. Те съдържат истинска черна боя, която възстановява цвета на черните текстили по време на цикъла на пране и то само с една кърпичка. Черните дрехи изглеждат безупречно с всяка кърпичка.

Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме желали да ви информираме за високото качество на продуктите за съдомиялни машини с марка Claro и Fit, които доставяме за България! На 29.07.16 немската фондация за проверка на качеството на стоките публикува последните си резултати от изпитание на безфосфатни препарати за съдомиялни мапини. От общо 8 тествани марки (сред които Somat i Finish) на почетното 2-ро и трето място са класирани марките Claro и Fit.

Новата визия на немските текстилни бои за дрехи Simplicol е вече факт. Възвръщане на цвета на дрехите, пребоядисване с нов цвят или постигане на артистични цветови ефекти? Всичко това е възможно вече у дома с помощта на експерта в боядисването - Simplicol.

Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме желали да ви информираме, че от началото на м. май 2016 към нашето продуктово портфолио се присъедини немската марка LotusGrill. Уникалните продукти на LotusGrill, разпространени в над 60 държави, вече и в България!