HEITMANN ДЕЗИНФЕКТАНТИ - БЕЗ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ У ДОМА !

POLIBOY - УСТОЙЧИВА ГРИЖА ЗА ДОМА И МЕБЕЛИТЕ

ЕФЕКТИВНИ УРЕДИ С УЛТРАЗВУК ЗА БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ ОТ ГЕРМАНИЯ!

БЕЗ НАСЕКОМИ И ВРЕДИТЕЛИ У ДОМА

ПО-ДОБРАТА ИДЕЯ ЗА ВАШАТА БАНЯ, КУХНЯ, СПАЛНЯ И ВСЕКИДНЕВНА!

УНИКАЛНИ БАРБЕКЮТА НА ДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА И АКСЕСОАРИ!

КАЧЕСТВЕНА КОЗМЕТИКА ОТ ГЕРМАНИЯ!

БОИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И НАПИТКИ!

ГРИЖА ЗА ЦВЕТЯТА В ДОМА И ГРАДИНАТА!

LotusGrill XXL Сливаво Лилав

Стилен и безопасен LotusGrill XXL за приготвяне на барбекю и вкусни блюда на грил. Гответе с удоволствие на всяко място: на верандата, на открито, на балкона.


Описание

В Lotus грил XXL има два вградени и захранвани с батерии вентилатора, които осигуряват свеж въздух за горене на дървените въглища. По този начин барбекюто се вентилира постоянно в два разделени контейнера с въглища и така осигурява бездимно запалване и работа почти без дим.

Барбекюто е готово за употреба само след 5 минути. Посредством два превключвателя с непрекъснато степенно контролиране на вентилаторите е възможно прецизно регулиране на температурата в двата контейнера с въглища. Колкото повече въздух се подава към въглищата, толкова повече температурата се покачва и по-бързо те изгарят. Изпадане на искри или жарава от барбекюто е сведено до минимум, тъй като горенето се извършва в затворен съд с въглища във вътрещността на барбекюто.

Двустенната конструкция на LotusGrill, заедно със затворените контейнери за въглища и закопчалките на скарата към тялото, гарантират безопасно, сигурно и приятно правене на барбекю. Мазнината отделяща се при печенето на месо посредством неръждаема плочка в средата на скарата не влиза в контакт с въглищата, а се събира във вътрешния съд на барбекюто.

По този начин отделянето на дим по време на печене се намалява до минимум. Затова най-накрая с LotusGrill XXL можете да правите барбекю, там където се хранете без да е необходимо да се местите на друго място.

След употребата барбекюто може напълно да се разглобява и лесно да се почиства. На разположение на Lotus грил XXL са и многобройни и специално проектирани аксесоари. Лотус грилът XXL предлага сигурно, бързо и приятно приготвяне набарбекю. За най-добри резултати и минимално отделяне на дим, ние препоръчваме използването на Lotus Grill гел за горене и Lotusgrill букови дървени въглища. Първият Lotus Grill модел G340 вече е носител на няколко престижни отличия.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Тегло: около 21,8 kg

Размери: Диаметър в горната част около 600 мм, диаметър в долната част около 488 мм, височина около 284 мм, диаметър на скарата около 576 мм.

Материал:

Външна обвивка: стомана с прахово покритие
Под: удароустойчива пластмаса (ABS)

Дръжка, грил решетка, вътрешен съд, съд за въглища, поставка за гел и заключващи катарами: неръждаема стомана

Стойка на барбекю: стомана с прахово покритие

Колела: удароустойчива пластмаса