HEITMANN ДЕЗИНФЕКТАНТИ - БЕЗ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ У ДОМА !

POLIBOY - УСТОЙЧИВА ГРИЖА ЗА ДОМА И МЕБЕЛИТЕ

ЕФЕКТИВНИ УРЕДИ С УЛТРАЗВУК ЗА БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ ОТ ГЕРМАНИЯ!

БЕЗ НАСЕКОМИ И ВРЕДИТЕЛИ У ДОМА

ПО-ДОБРАТА ИДЕЯ ЗА ВАШАТА БАНЯ, КУХНЯ, СПАЛНЯ И ВСЕКИДНЕВНА!

УНИКАЛНИ БАРБЕКЮТА НА ДЪРВЕНИ ВЪГЛИЩА И АКСЕСОАРИ!

КАЧЕСТВЕНА КОЗМЕТИКА ОТ ГЕРМАНИЯ!

БОИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И НАПИТКИ!

ГРИЖА ЗА ЦВЕТЯТА В ДОМА И ГРАДИНАТА!

SOS Микро сребърна пяна за суха кожа на тялото

SOS Микро сребърна пяна за суха кожа на тялото

Пяна за специална грижа при суха и раздразнена кожа. С масло от авокадо и жожоба.

Предимства на продукта:
• намалява сърбежа и редуцира възпалението
• нова рецептура и ефект с охлаждане
• клинично изпитана


Описание

SOS Микро сребърната пяна за кожата облекчава сърбежа и предотвратява възпалението по цялото тяло. Съставът на козметичната пяна е обогатена с микро сребро с висока степен на чистота, растителни масла и пантенол и е специално създадена за сухата и раздразнена кожа.

Употреба: Преди всяка употреба разклащайте флакона с микро сребърната пяна и го дръжте вертикален при пръскане. Нанасяйте козметичната пяна сутрин и вечер, а при необходимост и по-често през деня на проблемните места по кожата.

Мерки за безопасност: Особено лесно запалим аерозол. Флаконът се намира под налягане: при нагряване може да избухне. Дръжте настрана от нагряване, горещи предмети, искри, открит огън или други източници на запалване. Не пробивайте и изгаряйте дори и след употреба. Пазете от нагряване със слънчеви лъчи. Да не се излага на температури по-високи от 50 С. Да не се оставя да попадне в ръцете на деца. Без наличие на достатъчно въздух е възможно образуване на експлозивна смес.

Състав: вода, бутан, глицерин, пантенол, масло от Persea Gratissima, С14-22 алкохоли, пропан, масло от семена на Simmondsia Chinensis, цетерилов алкохол, миристил миристат, миристилов алкохол,  С12-20 алкил глюкозид, дикаприлов етер, хексидеканол, хексил децил лаурат, изобутан, кокамидопропил бетаин, натриев акрилат/ акрилоил-диметилтаурат/ диметилакриламид кросполимер, Xanthan Gum, токоферил ацетат, сребро, феноксиетанол, етилхексил глицерин, токофенол, натриев хлорид.

Съдържание: 100 мл. e